Jubileum korting! T/m 29 juni  23:00 uur: meer  300 euro korting per stalen deur op maat!

Stalen deuren op maat worden geproduceerd voor uw opening. De stalen binnendeuren op maat worden aangeboden voor een prijs vanaf 699 euro. Binnen de maximale marges blijft de prijs het zelfde. Alleen het type glas of model maakt een kleine prijsverschil. Kortom, voor een zeer scherpe prijs besteld u bij ons een stalen deur op maat!

OP MAAT GEMAAKT – Stalen Scharnierdeur – model naar keuze

699.00874.00

OP MAAT GEMAAKT – Stalen Scharnierdeur met paneel- model naar keuze

1,100.001,275.00

OP MAAT GEMAAKT – Dubbele stalen scharnierdeuren – model naar keuze

1,398.001,549.00

OP MAAT GEMAAKT – Stalen Taatsdeur – model naar keuze

699.00874.00

OP MAAT GEMAAKT – Dubbele stalen taatsdeuren – model naar keuze

1,398.001,549.00

OP MAAT GEMAAKT – Stalen Schuifdeur met koofsysteem- model naar keuze

699.00774.00

OP MAAT GEMAAKT – Dubbele stalen schuifdeur met koofsysteem – model naar keuze

1,398.001,498.00

OP MAAT GEMAAKT – Stalen Schuifdeur – model naar keuze

699.00774.00

OP MAAT GEMAAKT – Dubbele stalen schuifdeuren – model naar keuze

1,398.001,498.00

Waarom stalen deuren op maat?

Stalen deuren op maat worden geproduceerd zoals u het wenst. Hierdoor kunt u een model, type glas en een gewenste maten doorgeven waardoor u een unieke stalen deur besteld!

Doordat wij de stalen deuren op maat maken hoeft u de opening niet aan te passen. Op de pagina van uw gewenste stalen binnendeur op maat wordt met een video stap voor stap uitgelegd hoe u dient in te meten. Na uw bestelling nemen wij altijd nog via de mail uw bestelling door. Wanneer op deze mail een definitief akkoord wordt gegeven gaat de voorbereiding van uw stalen binnendeur op maat van start.

Door onze lage prijzen is maatwerk betaalbaar geworden. Onze stalen deuren op maat kosten 899 euro (helderglas). Wanneer u ander type glas wilt toepassen wordt de prijs 50 a 75 euro duurder. Tevens maken wij geen verschil in de grote van uw gewenste deurmaat. De maximale maten worden per deur op maat aangeven op de pagina.

Hoe monteert u stalen deuren op maat?

Stalen schuifdeur op maat

Stalen taatsdeur op maat

Functie

Een stalen taatsdeur op maat gemaakt heeft als voordeel dat de deur aan beiden kanten geopend kan worden. Het is hierdoor een soort 'draaideur'. Er handig wanneer u regelmatig door deze opening moet lopen met spullen in uw hand. U kunt dan altijd de deur van uw af duwen, vanaf welke kant u ook komt. Tevens is een taatsdeur op maat gemaakt voorzien van een hydraulisch systeem. Hierdoor kan de taatsdeur automatisch sluiten!

Mogelijkheden

Voor een stalen taatsdeur op maat kunt u kiezen uit verschillende vlaks verdelingen. Zo kunt u o.a. kiezen uit een 3 vlaks, 4 vlaks, Luxury, Kickplate stalen taatsdeuren op maat. Voor elke doeleinde is een passend glas te bestellen. Zo is het mogelijk om de taatsdeur te voorzien van matglas voor meer privacy, of rookglas voor een chique uitstraling of gewoon helderglas voor optimale lichtinval.

Hoe te bestellen

Stalen taatsdeuren op maat kunnen in een maximale hoogte van 250 cm en 93 cm breed besteld worden. Binnen deze marges kunt u een gewenste deurmaat bestellen. U dient bij de bestelling de binnenmaat van uw opening op te meten in de staat waarin de taatsdeur ook gemonteerd wordt. Wij maken op onze beurt de deur iets minder hoog en iets minder breed, zodat de deur met het hydraulische systeem perfect in uw aangeven opening gemonteerd kan worden.

Stalen taatsdeur op maat gemaakt

Stalen schuifdeur op maat

Functie

Een stalen schuifdeur op maat zorgt voor meer ruimte in uw leefomgeving. De stalen schuifdeuren op maat worden langs de wand geleid op stalen rollers en rails. Dit bespaart meer ruimte dan een draaideur. U heeft wel voldoende ruimte naast uw opening nodig om de rails te monteren, maar ook om de stalen schuifdeur uit de opening te kunnen schuiven.

Mogelijkheden

Er zijn veel mogelijkheden wanneer een stalen schuifdeur op maat gemaakt wordt. U kunt kiezen uit meerdere modellen, maar ook in verschillende glas. Ook is het mogelijk om te kiezen uit verschillende deurgrepen en uiteraard ook de deurmaat. Liever niet in de vloer boren voor vloergeleiders? Wij leveren ook wandgeleiders, die aan de wand gemonteerd worden. De deur komt dan niet 26 mm, maar 36 mm van de wand af te hangen.

Hoe te bestellen

Stalen schuifdeuren op maat kunnen in een maximale hoogte van 270 cm en 140 cm breed besteld worden. Binnen deze marges zijn de prijzen altijd het zelfde. U dient bij de bestelling de binnenmaat van uw opening op te meten in de staat waarin de schuifdeur ook gemonteerd wordt. U besteld de schuifdeur vervolgens 3 cm breder  en 1 cm hoger dan de binnenmaat van uw opening.

Stalen deur met kozijn op maat gemaakt

Stalen deur met kozijn op maat

Functie

Een stalen deur met kozijn op maat gemaakt sluit uw woonruimte goed af. De stalen deur sluit op een magneet in het binnenwerk van het stalen kozijn waardoor er geen spraken is van tocht. U kunt de stalen deur met het kozijn tussen een bestaand kozijn plaatsen. Houd er wel rekening mee dat het kozijn 32 mm breed is aan beiden zijde. Er dient dan nog genoeg ruimte te zijn voor een goede deurbreedte om te voorkomen dat de stalen deur te smal wordt. Het verwijderen van uw bestaande kozijn is daarom het meest gebruikelijke.

Mogelijkheden

Voor een stalen deur met kozijn op maat gemaakt zijn er ook velen mogelijkheden. Net als bij onze andere stalen deuren op maat kunt u uit verschillende modellen en type glas kiezen. Wanneer de stalen deur met kozijn geplaatst wordt als kelderkast of meterkastdeur kan zwartglas bijvoorbeeld een goede keuze zijn. Voor een woonkamer is helder of rookglas een mogelijkheid en voor slaapkamers matglas. Ook voor uw toilet en badkamer zijn er mogelijkheden. U kunt dan een stalen binnendeur met kozijn bestellen met een toiletslot.

Hoe te bestellen

Stalen deur met kozijn op maat kunnen in een maximale hoogte van 270 cm en 140 cm breed besteld worden. Binnen deze marges kunt u een gewenste deurmaat bestellen. U dient bij de bestelling de binnenmaat van uw opening op te meten in de staat waarin de stalen deur met kozijn ook gemonteerd wordt. Wij maken op onze beurt het kozijn ets minder hoog en iets minder breed, zodat de stalen binnendeur met kozijn in uw opening past.

Afwerking van uw wand voor stalen deuren op maat

Elke type stalen deur op maat heeft zijn eigen wandafwerking nodig. Voor alle type stalen deuren op maat geld dat u eerst de wand gaat afwerken (indien nodig) en vervolgens de binnenmaten op meet. Er mogen na bestelling geen wijzigingen meer in uw opening plaatst vinden, want dan komen de maten niet meer overeen. Zorg er daarom ook voor dat bijvoorbeeld uw vloer al gelegd is.

Wandafwerking stalen deur met kozijn

Bij een stalen deur met kozijn op maat gemaakt is gebruikelijk dat het bestaande kozijn verwijderd wordt. U dient eerst de wand af te werken. Denk hierbij aan stucen, behangen etc. Hierdoor heeft u een gladde en strakke afwerking voor het kunnen plaatsen van het stalen kozijn.

Wandafwerking schuifdeur op maat:

Bij een stalen schuifdeur hoeft het bestaande kozijn niet verwijderd te worden. De stalen schuifdeur op maat komt 26 mm van de wand af te hangen. Hierdoor kan de schuifdeur voor het kozijn langs schuiven. Het kan zijn dat u uw bestaande kozijn gaat verwijderen. Dan kunt u de wand afwerken naar eigen smaak, denk hierbij aan stucen of behangen.

Wandafwerking taatsdeur op maat:

Ook voor een stalen taatsdeur op maat geld dat deze in een bestaand kozijn geplaatst kan worden. U kunt ervoor kiezen om het kozijn in de kleur van uw wand te schilderen, of bijvoorbeeld in de kleur van de stalen deur op maat. Uiteraard kan het taatssysteem ook gemonteerd worden aan uw gipsblokken, stenen, betonnen muur.

Montage van een stalen binnendeur op maat

Levertijd van onze stalen deuren op maat

Stalen deuren op maat hebben een langere levertijd dan standaard deurmaten. De levertijd van stalen deuren op maat is 18 weken. Dit kunnen wij helaas niet versnellen, omdat wij grote aantallen standaard stalen deuren produceren en tussen deze grote producties deuren op maat voorbereid en geproduceerd moeten worden.

U ontvangt na ongeveer 17 weken een leverdatumvoorstel met een tijdsindicatie van 2 uur via de mail van onze vervoerder Swijnenburg. Hierop kunt u akkoord geven of u kunt de vervoerder terug mailen wanneer de datum niet schikt. Zij zullen dan een nieuwe datum toesturen.