Wil jij zelf een schuifdeur maken? Dan moet je dit lezen! Snel en eenvoudig laat ik jou zien hoe je een loftdeur kunt maken. Uiteraard maak ik geen gebruik van dure machines, tenslotte heeft een gemiddeld huishouden dit ook niet. TIP: Wij verkopen schuifdeursystemen voor jouw loftdeur! 

Moet je handig zijn? Nee, dat ben ik ook niet!

Kost het mij veel tijd? Nee, want wij gaan jouw schuifdeur op een eenvoudige manier maken!

Schuifdeur maken

Laten we beginnen!

Pak even een pen en papier. Heb je ook nog een liniaal? Perfect!

Wat gaan we doen:

We gaan een schets maken van jouw loftdeur. Deze schets is bedoelt om te gaan kijken hoeveel planken jij nodig hebt. Ik neem als voorbeeld een 90cm brede en 210cm hoge schuifdeur.

Een schuifdeur maken?

Nu gaan we beginnen met het echte werk. Je gaat opzoek naar hout bij een lokale bouwmarkt of houtboer. Mijn voorkeur gaat uit naar Vuren of Douglas hout. Het hout heeft namelijk een mooie structuur. Uiteraard kun je ook ervoor kiezen om steigerhout te gebruiken!

Tip: Denk voortijdig even goed na of je het hout in jouw auto mee kan nemen! Huur of leen anders een aanhangwagen.

Hout gekocht? We gaan het hout laten drogen. Soms is het onduidelijk in hoeverre jouw gekochte hout is gedroogd. Zou je direct beginnen met het hout lijmen dan gaan jouw planken inkrimpen en dan barst het lijm. Met als gevolg… kieren!

Pak bijvoorbeeld een oud latje of iets wat je tussen de planken kunt leggen. Ik heb een aantal blokjes gezaagd en tussen elke plank gelegd. Alleen dan kun je het hout goed drogen.

Hoe lang moet het hout drogen? Minimaal 48 uur, maar liever 6 a 7 dagen.

Hout op maat zagen & lijmen

Het hout is gedroogd dus we kunnen verder! Mocht jouw hout nog niet op maat gezaagd zijn, dan gaan we hier eerst mee beginnen.

Maak– het– jezelf– niet— te– moeilijk. Heb jij een deurkozijn van 90 cm breed, maar de gekochte planken zijn samen bijvoorbeeld 94cm breed? so what! Als jij de ruimte hebt naast jouw kozijn dan gewoon zo laten. Je deur is dan wel iets breder dan het kozijn, maar dat is niet lelijk, erg of vervelend. Hoe minder je hoeft te zagen, hoe beter.

Moet je wel zagen? Balen! Zorg dat je een zaagtafel hebt die jouw plank in de lengte strak kan afzagen. Zijn jouw planken te lang? Ook hier geld het bovenstaande voor. Moet je toch inkorten zoals bij mij? Bekijk dan onze video:

Diagonale planken zagen van jouw loftdeur

De diagonale planken gaan we pas later op maat zagen wanneer alle planken gelijmd zijn. Dit is een stuk gemakkelijker, want dan gaan we de diagonale planken op de juiste maat en hoek aftekenen met een blokhaak (winkelhaak).

Lijmen

Even lijmen hoor ik je misschien denken. Het kan nogal frustreren (vanuit gaande dat je geen professionele mogelijkheden hebt). Ik heb zelf 2 lijmtangen van maximaal 100cm lang. Gelukkig lang genoeg om alle planken tegelijk aan elkaar te lijmen. De dikte van mijn planken zijn 1,8 cm dik. Je kunt je misschien al voorstellen dat als alle planken tegen elkaar aan gedrukt worden het als een kaartenhuis in elkaar KAN vallen. Neem dus eerst een bakkie koffie voor je hieraan begint:

Jouw schuifdeur vorm geven

We gaan jouw loftdeur nu vorm geven. De achterzijde van jouw deur is gelijmd, dus is het tijd om de overige planken aan de voorzijde op maat te zagen, lijmen en vast schroeven.

Wij maken geen gleuf aan de onderkant van jouw schuifdeur. Hier heb je speciaal gereedschap voor nodig. Waarom een gleuf? Hier komt jouw vloergeleider in, zodat de deur aan de onderkant niet kan klapperen. MAAR WAT NU? Wij verkopen wandgeleiders die  aan de wand wordt bevestigd zonder dat je een aanpassing aan jouw loftdeur hoeft te maken.

Schuren, schuren… en…schuren!

Niet een favoriete klus, maar zonder schuren wordt jouw loftdeur geen plaatje. Heb jij geen schuurmachine? Leen er één bij je buurman, familielid, of koop een goedkope variant bij de Action. Je mag uiteraard ook alles met de hand doen, jij liever dan ik…

Komt er hars uit jouw gekochte planken? Schuur dit niet met een schuurmachine, want alles gaat tussen de korrels zitten. Dit zou zonde zijn van het dure schuurpapier van jouw schuurmachine. Schuur met een stuk schuurpapier het hars weg voordat we met het grote werk gaat beginnen.

Beitsen

Bekijk bij de bouwmarkt alle keuzes aan beits. Wij hebben gekozen voor de kleur ‘teak’.

Bedankt voor het kijken!

Wil jij de hele video in één keer zien? Bekijk dan onderstaande video!

129 reacties op: “Schuifdeur maken

 1. Arie schreef:

  Volgens mij klopt de beschrijving niet 😉

  5x breedte 10 is een totale breedte van 50cm ipv 90cm.

  Dus of 9 planken of andere breedte.

  1. Schuifdeurexpert schreef:

   Klopt, deze foto moeten wij nog aanpassen! Bedankt voor uw oplettendheid!

   1. Anita schreef:

    Er staat nog steeds dat je aan 5 planken van 10 cm breed genoeg hebt….

    1. Schuifdeurexpert schreef:

     Maar u weet inmiddels dat het 10 planken moeten zijn toch :)?

     1. Erik Barten schreef:

      Geweldig duidelijke uitleg, kan zo aan de slag, bedankt!
      Erik Barten, ik ga snel het hout kopen en aan de slag !

 2. Rik Van Kerckhoven schreef:

  Wij zitten met een probleem,
  Wij hebben nog geen schuifdeursysteem…
  Misschien kan Schuifdeurexpert ons wel helpen,
  Dan kunnen we hen met dankjewel’s overstelpen.
  Geef dat systeem nu maar hier,
  Ge doet mijn vriendin een enorm plezier ?

 3. Marlon schreef:

  Oh voor onze nieuwe gerenoveerde wc/ bijkeuken, zal super goed passen in onze mooie jaren 30 woning❤️

 4. Mariska schreef:

  Het schuifdeursysteem ligt stof te vangen, het wordt nu echt tijd dat er een deur aan te hangen komt en dat de inkijk in de trapkast weg is. Wij duimen om de deur vanavond te winnen! #kinderenkijkensnoepuitdekast

 5. Pauline Mastbooms schreef:

  Wij zijn pas verhuist naar een klein appartement en het zou een geweldige plaatsbesparende oplossing zijn. De vorige eigenaars hadden gordijnen hangen in plaats van een deur maar dit lijkt mij toch beter.

 6. Petra de Bruin schreef:

  Voor mijn totaal metamorfose kompleet te maken in mijn gang. ???

 7. Karin vdRuit schreef:

  Mijn man heeft onze zolder fantastisch gerenoveerd en geïsoleerd. Alleen past er geen deur voor het gat waar een deur hoort te zitten. Dit systeem is echt een geweldige uitvinding. Zou dit heel graag winnen.

 8. Audrey schreef:

  Ja heel graag? past hier mooi in het interieur.

 9. Marielle Kafoe schreef:

  Wauw wat mooi en zo te zien lijkt het ook goed te maken.
  Zelfs voor twee vrouwen… en als we hem winnen showen we hem natuurlijk op facebook

 10. Kel schreef:

  Wat een goede uitleg!! Ik ben al druk aan het tekenen, komt vast goed

 11. Gea ten Caat schreef:

  Wauw , wat een gave schuifdeur, zou helemaal geweldig zijn in onze kamer, echt de finishing touch. Zo gaaf.??

  1. Renate schreef:

   Voor me dochter zo dat deze moeder oma niet steeds de deur tegen de bank aan laat knallen in haar minin woonkamer hihi nee zou echt een uit komt zijn een deur is bijna altijd 90 cm breed en det komt de kamer in dus altijd behoorlijk verlies van ruimte …..en de schuifdeur is dan de oplossing

 12. Jacqueline Vervoort schreef:

  We hebben nu een”open “ keuken .
  Vroeger zatenner ramen in en een deur maar de vorige bewoners hebben dit verwijderd.
  Altijd hoor ik gezucht uit de woonkamer als ik te luidruchtig met de pannen bezig ben .
  Dus een schuifdeur zou ook qua ruimte ideaal zijn.
  Heb verder geen zielig of spannend verhaal .?
  Het zou gewoon mooi en nuttig zijn

  1. Sandra schreef:

   Oowww dit zou zo tof zijn … duimen duimen
   I love it

 13. Marianne Christina schreef:

  Wouw dat zou echt te gek zijn dus ik doe heel graag mee?

 14. Reiner schreef:

  Heel erg graag ik zit steed aab
  n te vinken maar er geen geld voor voor de kamer nodig

 15. A schreef:

  Ja graag, alleen al omdat mijn man zegt dat het tocht, met een schuifdeur. Maar wat is het verschil als hij toch altijd de deur tussen de gang en woonkamer open laat staan???

 16. P smeding schreef:

  Heel graag voor mijn zoon en schoondochter die moeten met weinig middelen de slaapkamer opknappen

 17. Maureen van der Schaaf schreef:

  Wij hebben, bij gebruik van een gewone deur, een lastige hoek in de kamer. Een schuifdeur zou hier praktisch gezien een super oplossing voor zijn en vooral een prachtige eyecatcher in ons net verbouwde huis

  1. Marieke schreef:

   Supertoffe filmpjes en uitleg.
   Dit zou echt perfect bij ons passen?

 18. Brepoels Amber schreef:

  Mijn vriend en ik zijn een nieuwbouw woning aan het bouwen. Zoals jullie misschien wel weten komen daar veel onvoorziene kosten bij. Van deze deur dromen wij al jaren!! Hopelijk kunnen wij via deze weg toch binnenkort pronken met onze droomdeur in ons droomhuis!

 19. karin schreef:

  in eenwoord geweldig!

 20. Lies schreef:

  Ik heb nog geen binnendeuren, maar ga er aan beginnen….. Alle ik ga iemand inschakelen ?

 21. Cindy schreef:

  Dan is er toch iets in dit huis wat van mij en mijn idee is?

 22. FBosch schreef:

  Ik doe voor de zoveelste keer mee het zou fijn zij een schuifdeur als ik min in de trippelstoel moet voort bewegen makkelijker dan met een klink

 23. Silvia lindenhof schreef:

  Ziet er allemaal supermooi uit! Ik zou heel graag een schuifdeur willen winnen of een systeem,voor onze trapopgang en of trapkast. Dan zou ik er een systeem bijkopen voor zodat het een dubbele schuifdeur wordt. Nu maar duimen!?????????

 24. Betsie Dwars schreef:

  Wauwie supergaafffffff , we willen heel graag zo’n prachtige deur als poort in de achtertuin . Nu hebben we een los hekwerk staan wat we steeds op moeten tillen en verschuiven , das behoorlijk zwaar . Dus zou heel graag winnen . Ga snel verder met heel hard DUIMEN DUIMEN DUIMEN DUIMEN DUIMEN DUIMEN DUIMEN DUIMEN DUIMEN DUIMEN DUIMEN DUIMEN DUIMEN DUIMEN en hopen .

 25. Henriette Brouwer de Fijter schreef:

  Prachtig zo’n schuifdeur met stoer schuifsysteem. Je krijgt gelijk een heel andere sfeer in huis , als met een gewone deur het maakt niet uit in war voor huis je woont aan de buitenkant want we leven leven in het huis en kunnen zo prachtige ruimtes creeeren . Ik ben er weg van !

 26. H. Hofstede schreef:

  Wat is dit op een duidelijke en leuke manier uitgelegd. Ik durf nu zelf aan een loftdeur te beginnen. En die video’s zijn ook zeer duidelijk. Zodra de tijd daar is kom ik zeker terug om alles nog eens stap voor stap te bekijken.

 27. Betsie Dwars schreef:

  Zo’n deur willen we heel graag in de achtertuin als poort , nu hebben we een los hekwerk staan wat we steeds op moeten tillen en verschuiven das behoorlijk zwaar , dus zou helemaal te gek zijn om er 1 te winnen. Ga nog harder DUIMEN DUIMEN DUIMEN DUIMEN DUIMEN DUIMEN DUIMEN DUIMEN DUIMEN DUIMEN DUIMEN DUIMEN DUIMEN EN ZEKERS HOPEN .

 28. Jolanda schreef:

  Voor een mantelzorg woning zou dit ideaal zijn! Kleine ruimte die je dan toch eenvoudig (maar stijlvol!) kunt afsluiten!

 29. Els van de Waart schreef:

  Ik loot heel graag mee. Ik heb een prima plek voor zo’n mooie schuifdeur. Kan ik eindelijk de huidige lelijke schuifdeur in het trapgat vervangen. Dat zou nog eens een verbetering zijn! De deur zou dus heeeeeel welkom zijn.

  1. Gea ten Caat schreef:

   Wauw , wat een gave schuifdeur, zou helemaal geweldig zijn in onze kamer, echt de finishing touch. Zo gaaf.??

 30. Sjoerd schreef:

  Ik heb deze schuifdeur gemaakt met behulp van jullie video’s. Duidelijke uitleg en het resultaat is top!

 31. Yvonne schreef:

  Doordat dit een mooie manier is van ruimte besparing. Modern, industriële look. Dus mijn slaapkamer zal groter worden. Wie weet win ik.

 32. Stephanny Griffioen schreef:

  Graag! Wij komen een slaapkamer te kort dus van 1 slaapkamer moeten we er 2 maken. Een draaideur is dan super onhandig, en zou dit een goede uitkomst zijn.

 33. Astrid schreef:

  Die deur komt goed van pas in mijn woonkamer en nu maar duimen !

 34. Meten schreef:

  Ideaal om ruimte te besparen. Dus ja ik zou graag het systeem willen winnen . En als het goed bevalt meerdere deuren vervangen ermee

 35. Lotte schreef:

  Een nieuwe deur zomaar in mijn kleur?
  En nog wel eentje die je kunt schuiven.
  Daar begin ik spontaan van te wuiven?
  Nu nog even duimen en hopen.
  En dan is binnenkort dat gat niet meer open??

 36. Joyce schreef:

  Deze uitleg is super. Een mooie stoere deur die eenvoudig zelf te maken is.
  ‘Een kind kan de was doen’

  1. Margo Boer schreef:

   Ik zie en HOOR de deur graag rollen!!

 37. Rina schreef:

  Een industriële look dat is wat ik mijn woonkamer al heel lang zoek! Deze schuifdeur komt heel goed van pas, ik ben helemaal in mijn sas!

 38. Rina schreef:

  Een industriële look dat is wat ik mijn woonkamer al heel lang zoek! Deze schuifdeur komt heel goed van pas, ik ben helemaal in mijn sas.

 39. Linda schreef:

  Wat wen mooie beschrijving hoe je een loft deur maakt. Nu kunnen we het vast zelf! Zou er graag eentje willen voor de badkamer zodat we een vaste trap kunnen maken naar zolder! ?

 40. Nadia van Dijk schreef:

  Jullie mogen bij ons thuis wel een filmpje voor instructie maken voor een extra brede schuifdeur…weten we gelijk hoe dat moet ;-).

 41. Ria Sijtsma schreef:

  Lijkt toch appeltje eitje. Denk dat ik dat als bouwvrouw toch ook wel moet kunnen. We gaan binnenkort verhuizen dus zou zeer welkom zijn.

 42. Joice schreef:

  Ik zou hem graag voor mijn dochter willen winnen. Geen openslaande deur meer op zolder op haar slaapkamer. Echt de ideale oplossing.

 43. Judith schreef:

  IK ZOU DEZE HEEL GRAAG WINNEN!
  MET JULLIE WIN ACTIE!!!!!
  ZOU SUPER MOOI STAAN IN ONS NIEUWE HUIS!

 44. Willeke Kafoe schreef:

  Duidelijke uitleg!

  1. Gerrit schreef:

   Voor me dochter zo dat ik niet in alle bochten moet wringen om binnen te komen in haar kleine woonkamer …..

 45. Diny Gijsberts schreef:

  Géén gezeur van een open deur !

  1. Renate schreef:

   Eindelijk geen deur die tegen bank aan klapt ..of eerst iets open zetten dan er door heen wringen omdat je dochter haar woonkamer zo klein is dat de deur bijna niet open kan …..daarom gun ik het haar

  2. Moniek schreef:

   Jaa, voor in ons nieuwe huisje in de keuken!

  3. Barbara schreef:

   Hoe cool als die slordige ruimte kan worden afgesloten met zo’n mooie schuifdeur……, duimen maar ?

 46. Diny Gijsberts schreef:

  Nooit meer het gezeur van een open deur !

 47. Jeannette schreef:

  Ik zou graag meedoen
  Kan een mooie deur goed gebruiken

 48. Cindy Bunk schreef:

  Zou super zijn voor bij ons in de nieuwe keuken ?????

 49. Bianca schreef:

  Héél graag zouden wij willen winnen. Wat zal dat prachtig staan in ons nieuwe huisje! #verliefd

 50. Arie schreef:

  Wat een handige en eenvoudige manier om een mooie schuifdeur te maken! 😀

 51. Alinda schreef:

  Wauw super mooi deze deur ?

  1. Klaas schreef:

   Zou graag een systeem winnen voor onze nieuwe aanbouw.

  2. Carola Cordes schreef:

   Dit zou mijn kamer helemaal af maken…. prachtig ?

 52. M de Bruyne schreef:

  Wat issie prachtig die schuifdeur
  Wat zijn jullie toch vakmannen
  En wat zal ik er van genieten

 53. Roswitha Verscuren schreef:

  Wc bril nr 6 zou helemaal geweldig zijn.Mooi bij ons laminaat in de caravan.Wie wordt hier nu niet blij van???

 54. Nathalie schreef:

  fantastische site

 55. Bea de Rue schreef:

  Erg mooi en ziet er stoer uit

 56. Anouk Elferdink schreef:

  Zou een mooie deur zijn van de woonkamer naar de keuken!! Zou een super gaaf idee zijn

  1. Nathalie schreef:

   Top!!!

   Dit sla ik op voor onze kast. Willen we van loftdeuren maken.
   Dankjewel

   1. Tilly schreef:

    Een schuifdeursysteem zou fijn zijn, dan kan ik zo’n deur maken ?

 57. Anita Marga schreef:

  Supermooi en heel stoer

 58. Ilse Koppenhol schreef:

  Geweldig ? super mooi ?

 59. Monique schreef:

  Fijne beschrijving! Ik wil hem graag winnen voor in onze badkamer! Leuk verjaardagskado voor mijn vriend!

 60. de metz schreef:

  ik zou hem heel graag winnen ? het zou een leuk verjaardagscadeau zijn.. ??

 61. Femmy schreef:

  O dit zou een mooie oplossing zijn dat ik met trippelstoel naar de voordeur zou kunnen en de trapkast op dagen dat het lopen niet gaat

 62. Merel Koppejan schreef:

  Wauw, dit is wel een handige beschrijving, hopelijk dit jaar nog voor ons nieuwe huisje toepassen!!

  1. Schuifdeurexpert schreef:

   Dankje 😀

  2. Geja Rasing schreef:

   Heel mooi om onze grote opening in de deel (boerderij) te verkleinen.

 63. Coco schreef:

  Voor de mini kamer van onze prinses zou dit DE uitkomst zijn! Niet alleen praktisch maar ook nog eens super mooi!

 64. Matthijs Grit schreef:

  Dat is een inspirerende, goede uitleg!
  Ik krijg helemaal zin om onze nieuwe zolder’loft’ af te maken.
  Een mooi schuifdeursysteem met vieren met van die gave “Spaken”-rollers!
  Ik zie het al helemaal voor me.
  Hoe gaaf zou het zijn om bij jullie een schuifdeursysteem te winnen! Dan ben ik ineens een grote stap dichterbij het afronden van onze loft en zijn jullie een ambassadeur rijker 🙂

  1. Schuifdeurexpert schreef:

   Bedankt voor je reactie!

 65. Martin schreef:

  Eindelijk een deur voor de douche!!
  Zou machtig zijn!!

  1. Claudia Wolters schreef:

   Met dit systeem voor het ophangen van een loftdeur is het appeltje eitje. Ook het maken van een deur zal ook prima gaan door de goede uitleg van jullie. Dus ik zeg kom maar op met het ophangsysteem, kan ik snel aan de deur beginnen.

 66. Elvira schreef:

  Super mooie gave deur,ik heb zelf een goedkopere versie zelf gemaakt, voor tussen de huiskamer En de keuken , waar geen deur zat.
  Zou geweldig zijn om onze vernieuwde huiskamer , kunnen afmaken met die super mooie deur, die ik al heel lang wil?

 67. Ilse schreef:

  Wat zou het een mooie en fijne oplossing zijn om te winnen voor onze badkamer, waar een draaideur geen optie is…

 68. Els van de Waart schreef:

  Het is heel goed stap voor stap uitgelegd. Alleen ……. ik ben niet zo creatief aangelegd. Dus een schuifdeur winnen zou voor mij een betere optie zijn. ?
  Ik heb zeker een plek waar zo’n schuifdeur heel goed van pas zou komen

 69. Marit Prakken schreef:

  Graag voor ons nieuwe oude huis uit het jr 1932 waar we volgend jaar gaan wonen. Zou prachtig staan in de doorgang van de woonkamer naar de keuken???

 70. Konings Nireshka schreef:

  Eindelijk een deur die onze honden zelf open kunnen schuiven ?

  1. Corina schreef:

   mooie loftdeur maken!

 71. Yvonne schreef:

  Ik zou eindelijk een deur maken voor mijn slaapkamer! Niks meer zomaar binnenlopen door de kids 😉

 72. Carola benneker schreef:

  Mooi deze deuren voor kast ??

 73. F Bosch schreef:

  Zou deze heel graag willen om beter met de trippelstoel door de kamer te kunnen. Nu klapt de deur tegen het dressoir aan

 74. Marijke schreef:

  Zou echt top zijn zo Mooie schuifdeur !!
  Prachtig verjaardags cadeu ❤️

  1. Moniek schreef:

   Graag, voor onze keuken in ons nieuwe huis!

 75. Janny schreef:

  Super mooie deuren!
  Kan hem goed gebruiken voor mijn winkeltje.
  Goede omschrijving hoe je een deur maakt. Maar zou hem toch liever van jullie willen hebben ??

 76. Ursula schreef:

  Wauw schuifdeurexpert… je zou mij en mijn drie zoons superblij maken met een schuifdeur tussen hun chillgedeelte en mijn wasgedeelte! #duimen #happymom#happykids… mogelijk gemaakt door schuifdeurexpert natuurlijk???

 77. Marloes schreef:

  Wat gaaf! Met deze uitleg moet dat zeker lukken! Zo’n deur is perfect voor onze keuken!
  #weinigruimte #industrielelook #antraciet #zwart #beton #hout #plaatjecompleet

 78. Crissy Santing schreef:

  Dit zou me woonkamer helemaal afmaken!!!???

 79. sylvya vd meer schreef:

  ohhhh, heel heel graag voor me nieuwe huisje waar ik 30 september de sleutel van krijg, om op deze manier ruimte te creeeren in me kleine huisje,met zo” mooie deur, groetjes syl

  1. Elise vd Boom schreef:

   Super duidelijke uitleg hebben er al een met plezier gemaakt met hout van 100 jaar oud zie foto in webshop… Graag zou ik er een willen winnen zodat wij in de woonkamer ook een hele mooie deur kunnen maken. Ik ga duimen.

 80. Debora schreef:

  Dat zou wel heel gaaf zijn on ons huis.. altijd 2 deuren die elkaar raken. Daar zou dit schuifsysteem een eind aan kunnen maken..

 81. Silvia lindenhof schreef:

  Heel graag zou ik dit willen winnen. Ik wil een deur voor de trapkast en trapopgang. Dus dat moet een dubbele worden. Als ik win ben ik al op de helft! ??????

 82. Eyleen schreef:

  Graag voor in ons huisje die we flink aan het verbouwen zijn! ?

 83. jolanda schreef:

  ik zou heel graag zo.n schuifdeur systeem willen winnen. Want ik heb een aantal jaren zitren te zeuren tegen mijn man dat ik de deur tussen de kamer en keuken eruit wou hebben, en daar heb ik nu eigelijk wel heel veel spijt van. Dus dit zou de ideale oplossing zijn, en als ik het win, hoop ik dat mijn man het dan voor mij wil ophangen ?

 84. J.Kamma schreef:

  Tussendeur van washok naar keuken is een deur die ik graag wil veranderen naar schuifdeur. Hierdoor meer ruimte om mensen uit of in te laten.

 85. Stefan Lutkenhaus schreef:

  Een mooie how-to. Ideale oplossing voor onze nieuw te creëren badkamer naarst de slaapkamer.

 86. Ariane schreef:

  Ons nieuwe huis wordt nu gebouwd! We hebben minimaal drie schuifdeuren op de planning staan. In de tuin (poort), tussen de hal en de eetkeuken, voor de inloopkast én als het mogelijk is twee deuren op zolder!
  Hoe gaaf zou het zijn als @schuifdeurexpert dit allemaal kan leveren! Winnen zou natuurlijk helemaal te gek zijn ?

 87. manuela schreef:

  Wat zou dit welkom zijn!! een heel mooi geschenk voor boven. Zodat we de nieuwe badkamer kunnen gaan maken ! Een mooi cadeau om het nieuwe jaar, ons jaar 2020 te beginnen!;)

 88. Linda schreef:

  Dat zou zo geweldig zijn sinds pas verhuis dit staat al zo lang op onze wenslijst zon mooie schuifdeur droomprijs gedeeld en geliked erg gsaaaf wauw

  Linda bloemen

 89. Kimberly schreef:

  Zooo mooi, dit zou zo mooi staan in onze woonkamer die we op korte termijn helemaal aan wille gaan pakken, dit zou geweldig zijn!

 90. F Bosch schreef:

  Zo’n mooie schuifdeur zou geweldig zijn om mij met de trippelstoel voor te bewegen van kamer naar gang voordeur en trapkast. Nu zit er een deur in die tegen het meubel aankletst en te kleine doorgang

  1. Tilly schreef:

   Geweldig, dat is echt eenvoudig om zelf te maken ?.

 91. Darry schreef:

  Dit zou onze eerste binnendeur zijn 🙂

  1. Schuifdeurexpert schreef:

   Succes met het maken van een loftdeur!

 92. Marcha schreef:

  Ik vind het super gaaf dat jullie de werkwijze zo duidelijk prijsgeven! Echter ga ik er nog over peinzen of ik het aan durf om me eraan te wagen…uhmmm, ik durf niet met een aanhangwagen te rijden! Is de dikte van het hout gebonden aan 1,8 of mag dat afwijken? Ik weet dat het prachtig zou passen bij onze keuken,daar twijfel ik niet over!? groetjes marcha

  1. Natasja te Linde schreef:

   Super uitleg. Met een schuifdeursysteem van jullie word het project compleet.
   Ik maak graag kans. Ik heb al een opening waar deze doorkan. Gr Natasja

 93. Marieke1991 schreef:

  Hoe tof zou het zijn zoon prachtige loftdeur op het kozijn…
  Dat zou het laatste kamertje helemaal afmaken na 3 jaar verbouwen aan het gehele huis, wat nu ons droom paleis is geworden.

  1. Annekat schreef:

   Al meer dan 2 jaar bezig met verbouwen, zo’n deur zou het wel afmaken hoor ?

 94. Marieke schreef:

  Hoe tof zou het zijn zoon prachtige loftdeur op het kozijn…
  Dat zou het laatste kamertje helemaal afmaken na 3 jaar verbouwen aan het gehele huis, wat nu ons droom paleis is geworden.

 95. Mariska Hendriks schreef:

  Mijn man zou een loftdeur voor onze trapkast regelen, met als resultaat dat we al vanaf april in onze nieuwe woning wonen maar nog steeds een open kast hebben. De gave rails heb ik al lang besteld bij jullie, dus het zou fantastisch zijn als ik de deur erbij kan winnen! Hoeft de visite niet meer te zien wat wij op voorraad hebben..

 96. Daphne van de Wijngaard schreef:

  Ik wordt gek van die lelijke deur die bijna altijd open staat midden in mijn woonkamer, dus een prachtige schuifdeur zal niet misstaan.

 97. Lotte van der Donk schreef:

  Een schuifdeur winnen zou geweldig zijn. Als ons huis straks af is (waarschijnlijk eind van het jaar word hij opgeleverd). We willen heel graag een kastenwand maken en deze deur zal dan al 1 van de 3 deuren zijn. De rest moeten we dan maar bij bestellen!

 98. Jolanda van eijndhoven vd boogaard schreef:

  2 linkerhanden ?? dus zou wel een schuifdeur willen winnen. ?☘☘☘☘

 99. Moniek schreef:

  Heeeeel graag voor ons nieuwe huis!

 100. Henriette schreef:

  Hij heeft al een deur gemaakt om tussen serre en kamer in te laten hangenen ik zou heel graag zo’n schuifdeurbeslag willen! Ook naar mijn salin zou ik graag een schuifdeur willen

 101. Sanne schreef:

  Wij hebben een kind van net 1 jaar en nu moeten wij een lelijk traphekje nemen maar een schuifdeur zou veel mooier zijn.
  Wij zouden heel graag een schuifdeursysteem willen winnen.

  Groetjes

Comments are closed.