Is uw IDEAL betaling niet gelukt?

Controleer dan of uw betaling is afgeboekt of niet. Is er geen betaling afgeschreven? Dan kunt u gewoon een nieuwe bestelling plaatsen. Is de betaling wel van uw rekening afgeschreven maar heeft u na een uur nog geen bevestigingsmail gekregen? Stuur ons dan bericht per mail op: info@schuifdeurexpert.nl. Onze klantenservice helpt u verder.

Het lukt niet om met Paypal of Creditcard te betalen

Heeft u jouw bestelling met je Creditcard of Paypal te betalen, maar het lukt niet? Of u heeft al betaald en u krijgt het bericht dat de betaling is geweigerd? 

Zowel Paypal als creditcardbetalingen zijn gevoelig voor fraudeurs. Betalingen die middels deze betaalwijzen worden voldaan, worden daarom aan de hand van een groot aantal criteria objectief en geautomatiseerd gecontroleerd. Een betaling kan worden afgekeurd wanneer bijvoorbeeld de CVC code of vervaldatum van de creditcard niet juist is ingevuld, maar ook wanneer de bestelling en betaling plaats vindt vanaf een onbeveiligde wifilocatie waar vaker fraude is geconstateerd.

Uiteraard kunnen er ook andere redenen zijn waarom de Paypal of Creditcard betaling niet wil lukken. Laat ons weten waar u in vastloopt en wij helpen u verder.