Advies & Uitleg

Zakelijk stalen deuren bestellen (b2b)

Heeft u interesse om tegen extra korting stalen deuren bij Schuifdeurexpert zakelijk te bestellen? Dan kunnen wij u korting aanbieden voor het bestellen van uw gewenste stalen deuren.

Wat kunt u verwachten voor B2B? 

Onze deuren worden zeer goed verpakt. Rondom de deuren zit piepschuim, hoekstukken, kartonnen stroken en uiteraard verpakt in een doos. Op de doos is alleen onze naam terug te vinden. Er staat namelijk op de doos ‘Schuifdeurexpert.nl’. Wilt u liever deze tekst niet op de doos? Dan raden wij aan om een sticker te maken met uw bedrijfslogo en deze op onze naam te plakken.

De standaard deurmaten hebben een levertijd van 3 a 7 werkdagen. Via onze vervoerder Swijnenburg ontvangt u binnen werkdagen een exacte leverdatum via de mail. Dit voorstel is voorzien van een tijdsindicatie van 2 uur.

Onze deuren op maat gemaakt hebben een langere levertijd. Op de pagina van onze stalen deuren op maat vindt u de actuele levertijd.

Wilt u korting ontvangen? 

Mail ons naar info@schuifdeurexpert.nl met uw bedrijfsgegevens. Vervolgens sturen wij u een kortingscode op die u ten aller tijden kunt gebruiken. Wel zo handig.

Op naar een goede samenwerking!

b2b zakelijk stalen deuren bestellen of kopen

een reactie op: “Zakelijk stalen deuren bestellen (b2b)

  1. Remco Ham schreef:

    Goedenavond.

    Wij hebben een kleine kapsalon. Hiervoor willem we graag zakelijk 2 deuren bestellen. Kan dit ook met de hierboven gemelde korting?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *