Advies & Uitleg

Universele stalen schuifdeuren

Universele stalen schuifdeuren

Opzoek naar universele stalen schuifdeuren? Wij verkopen 7 verschillende voorradige schuifdeurmaten, zodat er vrijwel altijd een schuifdeur past in de situatie van de klant. Onze stalen schuifdeuren komen 26 mm van de wand te hangen. Hierdoor hoeft u het huidige kozijn en vloerplinten niet te verwijderen. Ook kan de industriële schuifdeur voor een lichtschakelaar langs geleiden. Mocht er tussen alle maten geen juiste maat bij zitten, dan verkopen wij gelukkig ook betaalbare stalen schuifdeuren op maat.

De stalen schuifdeuren overlapt uw opening, waardoor er vrijwel geen spraken is van tocht. Mocht u dit wel ervaren, dan hebben wij een oplossing hoe u tocht kunt voorkomen.

Schuifrichting van uw stalen schuifdeur

Wij verkopen schuifdeuren die aan beiden zijde exact het zelfde is. Er zitten aan één kant gaatjes om de grepen te kunnen monteren. Zitten de gaatjes aan de verkeerde kant? U draait de deur dan om, zodat de gaatjes aan de juiste kant komen te zitten. Vervolgens monteert u de greep aan de voorzijde en de komgreep aan de achterzijde.

Nog niet helemaal duidelijk? In onderstaande video maken wij het voor u visueel:

2 reacties op: “Universele stalen schuifdeuren

 1. Wim Piessens schreef:

  Geachte
  Ik vond een industriële schuifdeur op uw webside maar geen prijs, is dit nog in jullie gamma? Zoja graag de prijs aub

  1. Schuifdeurexpert schreef:

   Beste Wim,

   Ons assortiment en de prijzen van de stalen (industriële) schuifdeuren vindt u hier: https://schuifdeurexpert.nl/product-categorie/stalen-schuifdeur/

   Op de productpagina’s zelf kunt u bij keuzeselecties zien welke beschikbare maten er zijn voor dat model.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *